AgendaPubquiz 2 maart 2024

Ben jij een echte quizmaster en een muziekfan? Dan is deze quiz vast iets voor jou! De quiz wordt georganiseerd ter ere van het 65 jaar bestaan van de vereniging en zal gehouden worden in Buurthuis Samen 't Loo. Maak een team van 3 tot 6 personen en schrijf je in voor deze mooie quiz. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen! Inschrijven kost €15,- per team en kun je doen door je teamnaam te mailen of appen naar bestuur@delustigeklanken.nl of 06-37228820. Ben er snel bij, want VOL= VOL. Aanmelden kan tot 18 februari 2024

Reunieorkest 29 juni

Op 29 juni organiseren we een reunieorkest bestaande uit oud-leden die het leuk vinden om een dagje muziek te maken. Met ondersteuning van enkele spelende leden, zal dit orkest op zaterdagmiddag 29 juni van 10:30 tot 17:00 uur repeteren op Buurthuis Samen 't Loo in Bergeijk. De nummers zijn prettig in het gehoor liggend en zeker niet de moeilijkste, het gaat ten slotte om de gezelligheid. Tijdens deze dag worden de nummer ingestudeerd welke op zondag 30 juni tijdens het concert gespeeld gaan worden. Ben jij of ken je iemand die graag mee zou willen spelen met het reunieorkest? Geef je dan voor 1 maart a.s. op door je naam en adres te mailen naar bestuur@delustigeklanken.nl of via app op nummer: 06-50534967. Geef hierbij ook even aan of je een accordeon ter beschikking heb. Mocht dat niet zo zijn hebben wij deze beschikbaar vanuit de vereniging. Deelname aan het reunieorkest is helemaal gratis. Geef je dan ook snel op!

Zomerconcert 30 juni 2024

Het zomerconcert van ons jubileumjaar zal gehouden worden op zondag 30 juni, begint om 11:00 uur en vindt plaats bij buurthuis Samen 't Loo in Bergeijk. Dit keer is het extra bijzonder omdat we een reünieorkest hebben gevormd dat ook voor u zal gaan spelen. U bent van harte welkom om te luisteren naar onze orkesten.