Agenda


Winterconcert 9 december 2023

Het winterconcert zal gehouden worden op zaterdag 9 december 2023 en begint om 19:30 uur. Al onze orkesten zullen verschillende stukken ten gehore brengen in buurthuis Samen 't Loo in Bergeijk. Naast onze eigen orkesten zal ook het jeugdorkest van harmonie De Dommelecho voor u spelen. U bent van harte welkom om te luisteren naar onze orkesten.

 

 

 


Kerstconcert jeugd

Op zondag 17 december zal ons jeugdorkest samen met de jeugdorkesten van Harmonie Echo Der Kempen een interactief kerstconcert voor u op de planken zetten. Het concert begint om 14:00 uur en vindt plaats bij Buurthuis Samen 't Loo. De entree is voor kinderen tot 12 jaar gratis en daarboven kost het €3,- per persoon.

 

U bent van harte welkom om te komen luisteren. 


Kerstconcert A-orkest en zanggroep Bobowaro

Op donderdag 21 december aanstaande zal ons A-orkest in samenwerking met zanggroep Bobowaro een kerstconcert geven in de Hofkerk in Bergeijk. Het concert begint om 19:30 uur en er is gratis toegang voor iedereen. 

 

We hopen u daar te mogen verwelkomen om het muzikale jaar mooi af te sluiten. 


Zomerconcert 30 juni 2024

Het zomerconcert van ons jubileumjaar zal gehouden worden op zondag 30 juni, begint om 11:00 uur en vindt plaats bij buurthuis Samen 't Loo in Bergeijk. Dit keer is het extra bijzonder omdat we een reünieorkest hebben gevormd dat ook voor u zal gaan spelen. U bent van harte welkom om te luisteren naar onze orkesten.