De orkesten

Accordeonvereniging 'de Lustige Klanken' bestaat uit vier orkesten. Hieronder worden de verschillende orkesten toegelicht

A-orkest

 

Het A-orkest bestaat uit een vijftiental gevorderde  volwassen leden, welke moeilijke muziekstukken uitvoeren. Ze repeteren op dinsdagavond van 20:15 tot 22:15 bij gemeenschapshuis Terlo in Bergeijk. Het A-orkest staat onder leiding van Niels Tiebosch.

B-orkest

 

Het B-orkest is een volwassen orkest welke serieuze muziekstukken afwisselen met herkenbare nummers. Ze repeteren op donderdagavond van 20:30 tot 22:30 bij gemeenschapshuis Terlo. Het B-orkest staat onder leiding van Pieter van den Broek.

 


C-orkest

 

Het C-orkest bestaat uit een tiental gevorderde jeugdleden tot 18 jaar. Zij spelen veelal herkenbare muziekstukken, maar ook stukken uit musicals en films. Ze repeteren op donderdagavond van 19:30 tot 20:30 bij gemeenschapshuis Terlo in Bergeijk. Het C-orkest staat onder leiding van Pieter van den Broek

D-orkest

 

Het D-orkest is een het jeugdorkest van de vereniging. In dit orkest zitten een twintigtal jeugdleden, welke met zelfs een paar maanden les al bij ons kunnen komen spelen. Het jeugdorkest speelt vooral popmuziek en filmmuziek, wat voor de jeugd heel herkenbaar is.  Ze repeteren op donderdagavond van 18:30 tot 19:30 bij gemeenschapshuis Terlo. Het D-orkest staat onder leiding van Pieter van den Broek.